Nejnovější recenze ze sekce Odsavače prachu a pilin
Perfektní, určitě stojí za ty peníze,, zatím jsem s tím řezal drážky v podlaze a ani zrnko prachu.. navíc se s tím dělá skoro samo jen zaříznete a už to jede jen korigujete směr řezu. Za mě jedna z nejlepších investicí .
- tiché, výkonné odsávání
- možnost instalace poměrně velkého pytle na piliny
- vozík / kolečka OK
- průměr na odávací hadici 150 nebo 3x100 (roztrojka)
- Instalace pytle na piliny je poněkud problematická - pro jednoho člověka téměř nemožná...
- Přezka/páska pro upevnění pytle velmi měkká, myslím, že moc výměn nevydrží
- poměrně krátká přívodní šňůra (230V)
- Velmi dobře odsává prach z vrtání
- Hubice dobře drží přisátá na zdi, takže uvolní ruku pro jiné práce
- Kvalitní provedení
Funkce hubice předpokládá kvalitní vysavač, nejlépe s oklepem filtru. U vysavače bez oklepu lze prach z filtru odstranit občasným poklepáním rukou na jeho horní část po otevření krytu vysavače (bez vyjmutí filtru)
![PARKSIDE PASA 1200 A1](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/4ba/4baea630815cbf0bcd53186c2b68af4c--mmf100x100.jpg)
PARKSIDE PASA 1200 A1
Přidáno: 19. ledna 2025
(naposledy upraveno 19. ledna 2025)
Zakoupeno v www.kupsitolevne.cz
Piliny,hobliny narážejí přímo na filtr.Chtelo by to ,je srazit kolenem do boku,na stěnu plechové nádrže.
- Automatická zásuvka
- Pevná konstrukce
Žádný zázrak, ale stojí pevně, jede klidně, odsává slušně. Automatická zásuvka. Redukce různých rozměrů. Není to žádný speciální výrobek Einhell, stejný jen v jiných barvách se prodává i jinde, ale Einhell mi byl sympatický :-)
- Větší nádoba než na vysavači.
- Nemá zásuvku pro připojení nářadí, musí se pouštět zvlášť.
Je lehký a výkonný.
- Super
Perfektní věc nedělá bordel odsává perfektně
- Skladnost
- vysoká hlučnost
PARKSIDE PASA 1200 A1
Přidáno: 15. prosince 2024
(naposledy upraveno 15. prosince 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Lehký,lehce přenosný
- Snadné vyprázdnění zásobníku
- Slabý výkon na průměr hadice, délku
- Malý zásobník na Drtiny a prach
Občas se ucpe sací hadice v místě napojení na motor.
- Na odsávání s napětím 230v silné
- ok
vše ok
Zboží nebylo kompletní
Výborná funkčná pomôcka pri vŕtaní do panelu, šetrí čas na upratovanie, pevne drží na stene pri zapnutom vysávači.
Zatím naprosto spokojen
- Šikovný pomocník, jsme rádi, že jsme jej pořídili v pile stejné značky. Za nás super.
- Funguje to
Ok